Keskeinen sijainti, hyvät yhteydet

Kannelmäki sijaitsee kehäradan, Hämeenlinnanväylän ja Kehä I:n kainalossa, ja lähes joka paikkaan pääkaupunkiseudulla pääsee autolla parhaimmillaan 15-20 minuutissa. Junalla pääsee 13 minuutissa Helsingin keskustaan ja 24 min lentoasemalle
(800 metriä Kannelmäen asemalle).
Myös bussilla pääsee Helsingin keskustaan. Pysäkki talojen edessä sekä Hämeenlinnanväylällä, jonne 400 m. Linja 52 liikennöi Munkkiniemen kautta Otaniemeen. Linja 50 vie Käpylän kautta Kalasatamaan. Hämeenlinnanväylältä Pirkkolan kohdalta kätevä vaihto poikittaislinjoihin ja tulevaan raidejokeriin. Samoin Kuninkaantammesta yhteys Malmille ja Itä-Helsinkiin (560).
Pirkkolan urheilupuistoon ja Paloheinän ulkoilualueelle alle 3 km. Lisäksi kattavat palvelut (esim. Kela) 3 km päässä Vantaan Myyrmäessä, jonne sekä juna- että bussiyhteys.

Faktat

Viisi kahdeksankerroksista taloa omalla 1,5 ha:n tontilla
Tilavat hissit, esteetön pääsy porrashuoneisiin
Asuntoja 240: 80 yksiöitä, 120 kaksiota, 32 kolmiota ja 8 neliötä
Autopaikkoja 55, autotalleja 10

Linjastosaneeraus

Linjastosaneeraus tehty 2014
Uudet parvekkeet
Uudet katot
Uudistetut porrashuoneet
Sähköiset ilmoitustaulut

Asukastoiminta

Asukkaiden yhteistoiminta on vilkasta. Kerhotilassamme järjestetään askartelu- ja peli-iltoja, joululaulutilaisuus sekä musiikki- ja elokuvailtoja. Taloyhtiössämme toimii myös aktiivinen eläkeläisten kerho ja pannukakkutiistaina kerran kuukaudessa askarrellaan. Olemme osallistuneet kaupungin yhteiseen siivouspäivään järjestämällä kirpputorin. Lapsia on viihdytetty laskiaisriehalla.