Pesutupa

Asukkaiden käytössä on pesula, mattopesula ja kuivaushuone. Pesulassa on kaksi suurta, tehokasta konetta, lämpömankeli ja rumpukuivaaja. Joustava varausjärjestelmä toimii internetin, sähköisten ilmoitustaulujen ja mobiilisovelluksen kautta.

Kotoisat saunat

Taloyhtiössämme on kolme saunaa. Asukkaat voivat varata saunoista vakiovuoroja ja kertavuoroja, jotka varataan internetissä, sähköisillä ilmoitustauluilla tai mobiilisovelluksen kautta. Ilmainen lenkkisauna on viikoittain sekä miehille että naisille. Suurinta saunaa voidaan vuokrata myös ulkopuolisille perjantaisin. Varauksia hoitaa Granlund Isännöinti puh. 09 586 0050 tai isannointi-haaga(at)granlund.fi.

Viihtyisä kerhotila

Viihtyisä kerhotila sopii kokous- ja juhlatilaksi 10 – 40 hengen tilaisuuksiin. Tilassa on moderni keittiö, astiat, stereot, nettiyhteys ja videotykki sekä piano. Tarjolla on upea paikka asukkaiden perhejuhliin ja muihin tapahtumiin! Kerhotilaa ovat käyttäneet myös ulkopuoliset, joiden varauksia hoitaa Granlund Isännöinti puh. 09 586 0050 tai isannointi-haaga(at)granlund.fi.

Monipuolinen kuntosali

Kunnon kohottamiseksi ei tarvitse poistua omasta pihapiiristä. Kuntosalissamme on monipuolinen treenivälineistö. Tilassa on myös TV ja tarjolla on DVD:llä kunto-ohjelmia, jotka ohjaavat ja auttavat eri välineiden käytössä. Kuntosaliin on kaikilla asukkailla vapaa pääsy.

Rentouttava piha

Pihamme on vehreä ja viihtyisä. Lapsille on leikkipaikka ja runsaasti tilaa pihaleikkeihin. Isojen puitten varjossa voi istuskella hellepäivänä. Pihallamme on myös grilli ja kaksi pergolaa pöytineen ja penkkeineen. Grilli-iltaa voi viettää ystävien kanssa omalla kerrostalopihalla. Myös Grillin voi varata etukäteen.

Sähköiset ilmoitustaulut

Jokaisessa viidessä talossa on sähköinen ilmoitustaulu. Se on lähes reaaliaikainen viestintäkanava, jolla isännöitsijä, hallitus, asukastoimikunta ja kiinteistöhuolto viestivät ajankohtaisista asioista. Taulussa on myös oma palsta asukkaille.