Pesutupa

Asukkaiden käytössä on pesula, mattopesula ja kuivaushuone. Pesulassa on kaksi suurta, tehokasta konetta, silityskone ja iso rumpukuivaaja. Lisäksi mattopesulassa on kolmas pesukone. Joustava varausjärjestelmä toimii internetin, sähköisten ilmoitustaulujen ja mobiilisovelluksen kautta.

Kotoisat saunat

Taloyhtiössämme on kolme saunaa. Asukkaat voivat varata saunoista vakiovuoroja ja kertavuoroja, jotka varataan internetissä, sähköisillä ilmoitustauluilla tai mobiilisovelluksen kautta. Ilmainen lenkkisauna on viikoittain sekä miehille että naisille.

Viihtyisä kerhotila

Tilassa on moderni keittiö, astiat, nettiyhteys ja videotykki sekä piano. Tarjolla on upea paikka asukkaiden perhejuhliin ja muihin tapahtumiin! Kerhotilaa voivat vuokrata myös ulkopuoliset, joiden varauksia hoitaa Granlund Isännöinti puh. 09 2500 6250 tai isannointi@granlund.fi.

Monipuolinen kuntosali

Kunnon kohottamiseksi ei tarvitse poistua omasta pihapiiristä. Kuntosalissamme on monipuolinen treenivälineistö. Kuntosaliin on kaikilla asukkailla vapaa pääsy. Oman kuntoiluvuoron voi varata kätevästi sähköisiltä alustoilta.

Rentouttava piha

Pihamme on vehreä ja viihtyisä. Lapsille on leikkipaikka ja runsaasti tilaa pihaleikkeihin. Isojen puitten varjossa voi istuskella hellepäivänä. Pihallamme on myös grilli ja kaksi pergolaa pöytineen ja penkkeineen. Grilli-iltaa voi viettää ystävien kanssa omalla kerrostalopihalla. Myös grillin voi varata etukäteen.

Sähköiset ilmoitustaulut

Jokaisessa viidessä talossa on sähköinen ilmoitustaulu. Se on lähes reaaliaikainen viestintäkanava, jolla isännöitsijä, hallitus, asukastoimikunta ja kiinteistöhuolto viestivät ajankohtaisista asioista. Taulussa on myös oma palsta asukkaille.