Taloyhtiön naapuritontilla on koulu ja päiväkoti sekä leikkipuisto. Vastapäätä on Kannelmäen vanha ostoskeskus jonka tilalle on rakenteilla uusi asunkortteli. Rakentamisen aikanakin siellä palvelee kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki,  parturikampaamo sekä ravintoloita.

Kirjasto on Kanneltalossa vajaan kilometrin päässä. Sama matka on Kauppakeskus Kaareen, jossa on mm. 24h avoinna oleva Suomen suurin Prisma, Sokos, Suomalainen kirjakauppa, vaate- ja urheilukauppoja sekä lukuisia ravintoloita ja kahviloita. Kaaressa toimii myös kuntokeskus Easyfit sekä Terveystalon lääkäriasema.

Alueelta löytyy naisten oma kuntokeskus Ladyt. Helsingin kaupungin terveysasema on niin ikään lähellä. Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Pirkkolan urheilupuistoon (mm. uimahalli, urheilukenttä ja kuntosalit) 2 km ja Kannelmäen kentän monipuoliselle lähiliikuntapaikalle 500 m. Vanhaistenpuistosta talon takaa lähtee 3 km kuntorata, jonka varrella on useita erilaisia kuntoilupisteitä. Viereisellä tontilla myös koirapuisto.

Apteekki: etela-kaarelanapteekki.com
Kanneltalo: kanneltalo.fi
Kirjasto: helmet.fi
Kauppa: k-market.com
Hok-Elanto: hok-elanto.fi
Terveysasema: hel.fi
Terveystalo:terveystalo.com
Kaarela-Seura: eepinen.fi
Päivähoito: hel.fi
Koulut: hel.fi
Kaari: kauppakeskuskaari.fi
Pirkkolan urheilupuisto: hel.fi/liikunta/pirkkola
Kuntosali- ja kuntokeskus naisille: ladyt.fi
Easyfit Kaari: easyfit.fi/fi/kaari